Перейти до основного вмісту

Витік характеристик Xiaomi Mi Mix 2

Надійшла офіційна заява Xiaomi про майбутній анонс смартфона Mi Mix 2 (до речі, у нас вже є чохли на Сяомі Мі Мікс 2 ), запланованій на 11 вересня. За чутками, дисплей гаджета займе ще більшу частину передньої панелі і, крім того, оновиться "начинка" пристрою.

Днями, з'явився черговий витік Mi Mix 2 з дуже цікавими відомостями. На сторінці китайської соцмережі опубліковані зображення частини апарату, на дисплеї якого показані головні технічні параметри безрамкового смартфона, що включають - 6,2” дисплей з роздільною здатністю 2960 х 1440 р (подібний до Samsung Galaxy S8+), поки неанонсований чіп Snapdragon 83 , головний модуль – 20 Мп, батарейку на 4400 мАг та ОС Android Oreo з MIUI 9.

Відомості про програмне забезпечення не вселяють особливої довіри, оскільки відомо, що Xiaomi не поспішає з оновленням Android і, навряд чи, опиниться в першому ешелоні, після новачків Xperia. Проте не варто робити поспішних висновків. Нагадаємо, що минулого року, виробник здивував своїх шанувальників випуском керамічного Мі Мікс . Через десять днів дізнаємося про справжній стан речей.