Перейти до основного вмісту

Як активувати iPhone після оновлення прошивки

Ви випадково оновили iPhone за допомогою iTunes? Тепер Ваш смартфон від Apple заблокований та просить його активувати? Що ж, не все так солодко, якщо у вас залочений iPhone (Soft Unlock).

Як активувати після перепрошивки

Never Lock iPhone . Якщо у Вас є Неверлок iPhone, тобто iPhone який ніколи не був блокований під певного оператора мобільного зв'язку, Вам пощастило. Цей смартфон активується автоматично після кожної перепрошивки операційної системи iOS. Просто залиште його на пару хвилин приєднаним до ПК та відкритим iTunes і він активується автоматично.

Soft Lock iPhone . Якщо Ви купили iPhone зі США, швидше за все він заблокований. І для активації Вам потрібна картка мобільного оператора країни, для якої випустили Apple iPhone. Без цієї картки Ви не зможете активувати пристрій. Як дізнатися, що Айфон залочений? Читайте цю статтю: Як активувати залочений iPhone .

Шановні відвідувачі нашого сайту, якщо у Вас є питання, будь ласка, залишайте свої коментарі, дзвоніть нам, або ж приходьте до нас у сервісний центр iPhone у Києві . Ми вам завжди допоможемо.