Перейти до основного вмісту

Як купувати iPhone через eBay?

Якщо Ви вже реєструвалися на Ebay і готові купити iPhone б/у , Ви повинні знати, що існує два види покупки товару.

Як взяти участь у покупці iPhone через eBay?

За допомогою eBay можна купити будь-який товар двома способами - Buy It Now (Сплатити одразу), або Place Bid (Підвищити ставку).

купити Айфон через ebay

Найбільш популярна друга модель освіти ціни. Так, продавець має більше шансів продати дорожче, за рахунок живої конкуренції покупців. Або, може, продавець на Єбей і зовсім не знає реальну ціну виставленого лота. У такому випадку виставляється початкова ціна товару, з якої розпочинаються торги, та час завершення аукціону. Ціна збільшується за рахунок пропозицій потенційних покупців.

Кожен прагне купити iPhone дешевше, але ніхто не може знати, скільки запропонує інший покупець. :)

Як влаштовані ставки на аукціоні eBay

Все просто. Візьмемо для прикладу лот, який Ви бачите на зображенні. Ціна iPhone 2G на Ebay, з якої починаються торги, дорівнює 75 доларів. А ціна за якою продавець згоден продати Айфон негайно – 120 доларів. Якщо Ви не бажаєте купувати за такою ціною телефон, просто підвищуєте ставку, наприклад, на 10 доларів. Але якщо ще один учасник захоче купити Айфон, він підвищить ставку і перекриє Вашу і Ви програєте аукціон. Елементарно! :)

А якщо ж Ви запропонували $110, а хтось запропонував лише $90, то ви заплатите лише $100, тобто мінімальну ціну, щоб побити ставку найближчого опонента.

Як бачите, виграти iPhone на Еbay ні так і просто. Конкуренція, повірте, велика. І ще не варто забувати про те, що куплений товар ще потрібно доставити в Україну. Що підвищити ціну ще на 50 доларів. Всі подробиці про те, як купити iPhone через eBay читайте в нашому блозі, ще є багато цікавого.