Перейти до основного вмісту

Як прискорити роботу інтерфейсу Apple iPhone?

Нещодавно блогер Марк Форрестер із Gizmodo помітив один прихований секрет операційної системи iOS. Цей трюк дозволив прискорити роботу інтерфейсу Apple iPhone. Сьогодні ми розповімо про те, як швидко, за кілька секунд додати продуктивність до інтерфейсу операційної системи.

Як прискорити роботу iPhone?

Чи помічали ви за вашим пристроєм деякі гальмування? Періодичне зависання меню, при перемиканні між програмами? Мабуть так. Вся справа у нестачі вільної оперативної пам'яті. Виявляється, її можна очистити. Як?

  • Довший спосіб перезавантажити пристрій. Але навіщо чекати!
  • Скористайтеся наступним трюком для прискорення Apple iPhone. Затисніть кнопку блокування смартфона, і дочекайтеся поки Айфон запропонує його вимкнути. Пристрій не вимикайте, а просто затисніть та утримуйте кнопку Home кілька секунд до появи робочого столу iOS.
  • Ви маєте побачити схожий екран.

Таким чином, смартфон позбавиться всіх програм, які веселили в пам'яті. Приріст продуктивності буде відчутним.

Інструкція підходить для всіх моделей

Цей метод підходить для всіх існуючих яблучних смартфонів. Зауважте, що ви просто очистите пам'ять від програми. Цей спосіб не дасть вам приросту продуктивності в іграх.

Сподіваємось, ми змогли вам допомогти. Розповідайте про цей спосіб своїм друзям. До речі, у нас є багато класних бамперів для смартфонів . Вам точно щось сподобається. :)