Перейти до основного вмісту

Як швидко зарядити iPhone і не зашкодити йому

Багато користувачів iPhone потрапляли в ситуацію, коли необхідно зарядити пристрій якнайшвидше. Однак, акумулятор гаджета неможливо зарядити до 100% за кілька хвилин.

Корисні поради:

Пропонуємо вам кілька способів для скорочення часу заряджання смартфона:

1. Якщо використовувати зарядний пристрій для iPad можна значно збільшити час заряджання iPhone. Також можна підключити смартфон до роз'ємів USB 3.0 з більш високою потужністю, відключивши від комп'ютера інші пристрої, щоб сила струму на них не витікала. Заряджаючи айфон від ноутбука, що працює від акумулятора, слідкуйте за тим, щоб комп'ютер не виходив у режим очікування.

2. Не використовуйте iPhone під час заряджання. Апарат можна заблокувати, увімкнути "Авіарежим" або вимкнути.

3. Не допускайте перегріву апарату. Зніміть з iPhone захисний чохол . Практика показала, що дотримуючись трьох цих правил, можна вдвоє збільшити швидкість заряду. В результаті експерименту з iPhone 6 Plus встановлено, що при включеній функції "Авіарежим" заряджання акумулятора до 100% відбулося за 127 хвилин проти 211 хвилин для зарядки в звичайному режимі.

4. Серед додаткових заходів радимо застосовувати Y-подібний USB-кабель, який підключається до двох портів. Можна звернутися до програми Ai Charger, яка посилює силу струму в портах USB.