Перейти до основного вмісту

Як скинути/збити вхідний виклик на iPhone?

З появою смартфонів із сенсорним екраном багато доступних функцій, до яких можна було достукатися за допомогою кнопок, сховалися. Так і багатьом користувачам Apple iPhone не зрозуміло як скинути вхідний виклик або як швидко вимкнути звук, коли хтось дзвонить. Сьогодні ми поговоримо про ці речі, навчимо Вас користуватися такими потрібними функціями у своєму телефоні.

3 діючі способи скидання вхідного виклику на iPhone

Спосіб №1. Перший спосіб елементарний та зрозумілий усім. Коли у Вас розблокований екран в iPhone і до Вас починає хтось дзвонити, все зрозуміло. Є червона та зелена кнопка. Червона ж і зіб'є виклик. Писати нема чого. Але, що робити, коли цих кнопок немає на заблокованому екрані iPhone? Вам допоможе другий спосіб. Читайте далі.

Спосіб №2. Якщо екран Айфона заблокований і хтось дзвонить, не панікуйте. А запам'ятовуйте:

  • Щоб вимкнути звук дзвінка, достатньо натиснути верхню кнопку блокування/розблокування (кнопка живлення) або кнопку регулювання звуку.
  • Щоб збити вхідний виклик потрібно натиснути двічі на кнопку живлення.

Спосіб №3. Третій спосіб дуже цікавий. Apple пропонує Вам нагадати про те, що потрібно передзвонити людині, яка Вам дзвонила. Для цього є іконка годинників із написом "Нагадати". Якщо її натиснути, iOS запропонує Вам вибрати період часу після закінчення якого iPhone заграє та покаже нагадування, мовляв передзвони ж людині. :) При цьому Айфончик скине виклик. Ось так.