Перейти до основного вмісту

Як з iOS 7 Beta 1 відкотиться на iOS 6.0.4/6.0.3?

Той, хто вже встиг себе порадувати нової мобільної ОС від корпорації Apple і все ж таки засмутився поточним станом справ, може відкотитися на останню не тестову збірку, якою є iOS 6.0.3/6.0.4 залежно від моделі пристрою.

Крок перший. Встановлення/оновлення iTunes

Перед усіма маніпуляціями необхідно спочатку оновити програмне забезпечення iTunes до останньої версії, або встановити її, якщо це програмне забезпечення відсутнє у Вас на комп'ютері.

Крок другий. Завантаження

З офіційного джерела, необхідно завантажити дистрибутив яблучної операційної системи або версії 6.0.3, або 6.0.4 для iPhone 5 .

Крок третій. Резервне копіювання

Завжди перед такими відповідальними кроками рекомендується робити резервну копію даних пристрою, щоб вони не пропали, або їх не потрібно вручну вводити знову.

Крок четвертий. DFU-режим

Наступним кроком є переведення iOS-пристрою в DFU-режим, що є обов'язковим. Далі необхідно дочекатися, поки iTunes успішно визначить його.

Крок п'ятий. Вибір

Наступною справою слід затиснути клавішу Shift для користувачів Windows та Alt (Option) для користувачів OS X, та натиснути кнопку "Відновити". Після цього з'явиться діалогове вікно вибору файлу дистрибутива.

Крок шостий. Очікування

У жодному разі не переривайте установку iOS на своєму пристрої, бо в іншому випадку це може закінчитися дійсно сумно для вас ;)

Крок сьомий. Закінчення

Якщо всі вище зазначені дії ви вірно виконали, тоді в результаті маємо вийти iOS-пристрій з останнім стабільним складанням ОС на момент середини літа 2013 року.