Перейти до основного вмісту

Як змінити зовнішній вигляд iPhone 6 - робимо тюнінг

Величезна популярність iPhone серед людей не знижує прагнення користувачів до особливості. Ми пропонуємо вам кілька оригінальних способів зробити з вашого iPhone унікальний гаджет з "пізнаваною особою".

1. Російська компанія Feld & Volk пропонує виготовити вишуканий модифікований iPhone 6. За 160 тисяч рублів вам створять унікальний апарат в алюмінієвому корпусі з позолоченими кнопками. ".

2. Лондонська компанія GoldGenie виготовить для вас iPhone 6, 6 Plus у золотому та платиновому корпусі. Смартфон від англійських ювелірів обійдеться вам у 2637 фунтів. Якщо ви хочете одягнути в дорогоцінний корпус готовий iPhone 6, така послуга коштує 1397 фунтів.

3. Компанія Colorware надає необмежені можливості колірних трансформацій корпусу смартфона. Ви можете скористатись спеціальним конструктором на сайті компанії для розробки проекту дизайну в нових кольорах або скористатися готовими колекціями. Подивіться, як ефектно виглядає дизайн "Чорна вдова". Ціна послуги Colorware – 299 доларів.

4. Карбонові та вінілові наклейки для iPhone 6 , 6 Plus – чудова альтернатива дорогому тюнінгу смартфона. Наклейки Dbrand, вартістю 16 доларів, можна міняти досить часто.

5. Американський сайт Carved пропонує стильні чохли для iPhone 6 та накладки з дерева. Накладки на клейовій основі приклеюються на задню панель смартфона та легко знімаються. Ви можете замовити накладку з індивідуальним малюнком .