Перейти до основного вмісту

Як зробити Jailbreik iOS 8.1 - 8.2 c Cydia для iPhone, iPad, iPod touch

Відмінні новини! Тепер можна ставити екскременти над своїми яблучними пристроями на iOS 8. Буквально сьогодні вийшов Jailbreik iOS 8.1.1 – 8.2 для iPhone, iPad та iPod touch.

Увага. Команда iOK.UA не несе відповідальності, якщо щось трапиться не так. Ви все робите на свій страх та ризик. Ми просто ділимося інформацією.

Утиліта TaiG = jailbreak + Cydia

Китайські програмісти зробили утиліту для злому системи iOS 8 під назвою TaiG. TaiG працює зараз лише під Windows, але в планах хакерів портувати її та під Mac, що очевидно. Сьогодні ми розповімо все, що потрібно знати про Джейл ІОС 8 і покажемо як це зробити. Що найкрутіше, що займе це лише кілька хвилин вашого терпіння. Вже не потрібно вводити пристрій у режим відновлення, завантажувати десятки різних програм і затискати кнопки в таємничий спосіб. Нині все просто. Приступимо.

Робимо Jailbreaik iOS 8.1.1 - iOS 8.2 під Windows

1. Відключаємо функцію Touch ID та прибираємо пароль

2. Також, тимчасово відключимо функцію "Знайти iPhone"

3. Робимо резервну копію пристрою за допомогою iTunes . Щоб ваша інформація була в безпеці, у випадку невдалого Jailbreak.

4. Завантажуємо програму TaiG за цим посиланням - http://apt.taig.com/installer/TaiG_1006.zip . Завантажений архів розпаковуємо в окрему папку.

5. Тепер запускаємо виконуваний файл TaiG. Ваш пристрій має визначитись в інтерфейсі програми. Тепер поставте пташки біля магазину програми 3K та Cydia. За допомогою них, ви зможете багато чого корисного та нового встановити на свій iPhone, iPad, iPod. Сміливо натисніть зелену кнопку.

6. Чекаємо пару хвилин і спостерігаємо як ваш яблучний пристрій вкотре перезавантажиться.

7. Після перезавантаження ви повинні побачити таку картинку з таким веселим смайлом. Якщо так і сталося, то все ОК! Ваш гаджет тепер зламаний.

8. Тепер на робочому столі iPhone, iPad або iPod touch з'явиться дві нові іконки. Натисніть на Cydia і зачекайте, поки вона скачає всі необхідні доповнення. Усе!