Перейти до основного вмісту

Які чохли для смартфонів краще за типом

Різновидів чохлів для Xiaomi Redmi Note 3 Pro є досить багато. Ми не розглядатимемо, з якого матеріалу краще бампер для телефону, адже цей вид сам по собі має низький рівень захисту. Але можемо з упевненістю сказати, що силіконова накладка та шкіряні книжки, фліп, футляр та кобура – найбезпечніші та довговічніші види.

Ці типи мають інші зручні особливості. Книга часто має відділення для банківських карток, а також може використовуватись як підставка. Вона покриває як задню панель, і дисплей. Такий самий функціонал і у фліпів. Єдиний недолік таких моделей – необхідність постійно відкривати чохол, щоб отримати доступ до екрану.

Футляр та кобура також покривають усі грані смартфона. Але їх конструкція така, що телефон потрібно повністю виймати для користування. Крім того, ці види глушать звук із динаміків. Тому можна пропустити дзвінок.

Виходячи з цього, ми не можемо визначити лише один найкращий захисний чохол для Xiaomi Redmi Note 3 Pro . Адже за матеріалами лідирують силікон та шкіра. А на вигляд — накладка, фліп, книжка, футляр і кобура. У кожного з видів є свої переваги та недоліки. А вибирати варто той, яким буде найзручнішим для вас.