Перейти до основного вмісту

Які смартфони схожі на iPhone 6?

Ідеальний дизайн iPhone, створений Джоні Айвом, захоплює покупців і надихає виробників інших марок смартфонів. Ми хочемо продемонструвати вам смартфони сучасного ринку, які відображають та навіть копіюють естетику iPhone.

1. Meizu MX5

Смартфон Meizu MX5 - тонкий апарат із 5.5 дюймовим екраном, виглядає як "рідний брат" iPhone. У дизайні китайського флагмана навіть збережені смужки на задній панелі та традиційні кольори пристроїв Apple: чорний, золотий, сріблястий.

2. Huawei P8

Смартфон Huawei P8 запозичив від iPhone 5s вставку зі скла та смужку від iPhone 6. Кольори апарату схожі з палітрою останніх флагманів Apple

3. Lenovo S60

Смартфон Lenovo S60 в яскравому пластиковому корпусі нагадує iPhone 5c.

4. Galaxy Alpha

Смартфон Samsung Galaxy Alpha , визнаний найкрасивішим апаратом лінійки Galaxy, вийшов раніше за iPhone 6, але дивно схожий на гаджет від Apple. Ймовірно, дизайнери Samsung використовували інформацію з витоків, для створення Galaxy Alpha. Втім, крім дизайну корейському флагману більше нема в чому зрівнятися з яблучною шісткою

5. Lenovo S90

Смартфон Lenovo S90 перевершив усі перераховані моделі у копіюванні дизайну iPhone 6. Дизайнери Lenovo відмінно попрацювали з інформацією з витоків, представивши навіть двійники рендерів iPhone у рожевому кольорі, який Аpple лише планує випустити. Зверніть увагу на скопійовані iPhone шпалери Lenovo S90.