Перейти до основного вмісту

Які смартфони від Samsung оновлюватимуться до Android 7.0 Nougat?

Оновлення до мажорної версії операційної системи Android, справжнє свято, і справжнє горе у випадку, якщо ваш смартфон не отримав підтримки оновлення. Думаю, ви розумієте про що йдеться. І щодня стежте за новинами в Інтернеті. Сьогодні у нас є цілком реальні чутки для власників Samsung смартфонів. Є інформація, які смартфони від Samsung оновлюватися до Android 7.0 Nougat.

Точно відомо

Корейська компанія не поспішає озвучити весь перелік. Але всім відомо, що Android Nougat отримають флагмани. Такі локомотиви бренду, як:

Пристрої, які також отримають Android 7.0

Ходять чутки, що Samsung планує підтримувати апдейти своєї популярної лінійки серії A. І це обґрунтований хід, оскільки дані смартфони мають успіх у всьому світі.

Можливість оновиться до Android 7.0 побачать як міжнародні версії А3, А5 і А7, так і версії для китайського ринку A8, A9 і A9 Pro. Коли це станеться, - тут навіть немає здогадів. Сподіваємось, оновлення стануть доступними у першому кварталі 2017 року.

Можливо, оновиться зможуть лише девайси з нового покоління серії – Galaxy A 2017. Ходять чутки, що смартфони покажуть ще цього року.