Перейти до основного вмісту

Якщо розбилася задня кришка iPhone 4/4s. Як вирішити проблему?

Якщо у вас вилетів iPhone та впав на землю. На задній кришці з'явилася тріщина чи подряпина, то це ще не біда! Не треба панікувати!

Є два варіанти вирішення цієї проблеми. Хочемо Вас відразу заспокоїти, що тріщина на задньому склі iPhone 4 це найкраще, що могло б статися з таким дорогим телефоном після падіння на тверду поверхню. І так які варіанти усунення тріщин на задній кришці iPhone 4?

Перше, в нашому інтернет-магазині є вінілові наклейки, які зможуть закрити вади на задній стороні і в той же момент зробити iPhone яскравим і веселим. Він і надалі будемо вам подобається і про секрет про некрасиву тріщину знатимете Ви і тільки. Наклейки також приховують подряпини та потертості та не тільки на задній стороні телефону!

Другий спосіб це замінити задню кришку iPhone 4 або iPhone 4s. Це теж дуже навіть не складно і не болісно. Адже задню панельку телефону, яка зроблена зі скла, легко розбити, от і розробники iPhone зробили так, що й замінити її теж легко.

Проблемою може стати тільки не маєток спеціальної викрутки, за допомогою якої можна викрутити гвинтики внизу iPhone. Але якщо ви замовите нову кришку в нашому магазині, наш кур'єр при зустрічі все зробить сам.

Ось невелика інструкція як все ж таки зняти задню кришку на iPhone 4 або iPhone 4s.

1. Відкручуємо два гвинтики знизу.

2. Розмістіть ваші долоні на задній кришці iPhone 4, як показано на малюнку.

3. І робимо штовхальний рух уперед, щоб вийшло так. Ось і все тепер просто акуратно знімаємо кришку.

4. Тепер можна вільно знімати кришку.

До вашої уваги ми пропонуємо варіанти для заміни задньої кришки iPhone 4/4s:

1. Кришки відомого дизайнера Дениса Сімачова. Кришка зроблена зі скла, вони бувають чотирьох кольорів: червоно-оранжева, біло-золота, зелено-рожева та чорно-синя. Усі вони ідеально підходять за розмірами під Ваш iPhone.

2. Алюмінієві кришки, які краще захищатимуть Ваш телефон і не тріснуть при наступному падінні. Вони бувають яскравих кольорів (синій, зелений, червоний, рожевий, оранжевий ...) і більш нейтральних, чорний або сріблястий. На кришці написана також інформація як на оригінальному iPhone.

3. Оригінальні кришки для iPhone. Білі та чорні.

Втім, про задню кришку на iPhone 4 можна не переживати, ми вирішимо Вашу проблему.

PS Але все ж таки намагайтеся дбайливо ставитися до iPhone. Адже часті падіння безслідно не минають.