Перейти до основного вмісту

Яким буде iPhone у 2017 році? Настають зміни!

Фахівець компанії KGI Securities Мін-Чі Куо представив свій прогноз про майбутню серію iPhone. У наступному, ювілейному році Apple планує випуск пристрою в глянсовому скляному корпусі.

Не будуть схожі на iPhone 7

Найцікавіше, що смартфони не будуть схожі на Айфон 7 та Айфон 7 Плюс . А це вже новини, що інтригують.

Аналітик обґрунтував своє припущення кількома фактами. Глянцеві металеві апарати, напевно, будуть у центрі уваги користувачів, а отже з'являться в асортименті конкуруючих компаній. Виробнику доведеться посилити контроль за виробництвом, щоб знизити кількість бракованих пристроїв. Скляний корпус дозволить покращити стійкість пристроїв до подряпин.

Куо стверджує, що Apple, як і раніше, буде застосовувати скруглене 2.5D скло, оскільки 3D скло менш стійке до пошкоджень. Якщо ранні версії аналітика про випуск iPhone з безрамковим OLED-екраном з діагоналлю 5.8 дюймів підтвердиться, смартфон буде продаватися з лейблом Pro. Інші апарати 2017 року. отримають LCD-екран колишніх розмірів.

За повідомленням Куо, скляний смартфон буде укріплений алюмінієвим ободом, преміальна модель рамка буде виконана з нержавіючої сталі. Сучасні технології поки що не дозволяють зробити скляний корпус цільним.

Apple, як і раніше, співпрацюватиме з китайським гігантом Foxconn, на рахунку якого випуск шасі смартфона. У перспективі очікуються укладання контрактів із Corning та профільними компаніями Lens Technology та Biel Crystal.