Перейти до основного вмісту

Є упаковка та заставка на екран для iPhone X Edition (iPhone 8)

Наступного місяця відбудеться довгоочікуваний анонс ювілейного iPhone, який відрізнятиметься від попередників небаченими покращеннями у вигляді OLED-дисплея з тонкими рамками, підтримки AR/VR, бездротової зарядки, сканера обличчя.

На сьогоднішній день прояснені не всі деталі новачка. Наприклад, не відомо фінальна назва унікального апарату, що не вписується в модельний ряд Apple. Один із учасників Twitter з ніком @foxconn_insider (відомо, що Foxconn займається виробництвом значної частки "iPhone 8") повідомив, що девайс отримає назву iPhone X Edition.

На фото видно саме цю назву на бічній стороні коробки. На верхній поверхні упаковки зображено рендер пристрою, який неодноразово фігурував у інформації про новітній "яблучний" смартфон. Блогер опублікував також малюнок фону екрану iPhone X Edition. А за цим посиланням ви знайдете чохли для iPhone 8 в Україні.

Незважаючи на досить правдоподібне зображення, поки що, немає підтверджень, що нам представили справжню заводську коробку iPhone 8. Ходять чутки, що постачання гаджета розпочнеться лише у жовтні-листопаді. На вересневому анонсі Apple дізнаємось усі подробиці.