Перейти до основного вмісту

YotaPhone 3 - новини про дату анонсу, характеристики, ціну

Гендиректор Marsfield (керує 34,9% Yota Devices) Катерина Лапшина, в інтерв'ю виданню РБК розповіла про майбутній анонс смартфона YotaPhone 3, який відбудеться у червні 2017 року на китайській виставці (Харбін). "YotaPhone 3 представлять на четвертому Російсько-Китайському Експо в Харбіні, наміченому на 15-19 червня. Реліз смартфона заплановано на вересень 2017 року", - оголосила топ-менеджер Marsfield.

YotaPhone 3 з двома дисплеями вийде в модифікаціях з ОЗУ – 64 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ, вартістю від 350 доларів та 450 доларів, відповідно.

Старт продажів YotaPhone 3 розпочнеться у вересні у Піднебесній. Паралельно стартує попереднє замовлення російських покупців. Пізніше девайс надійде до магазинів роздрібної торгівлі. Партнери з "Ростеху" вже ознайомилися з фінальним прототипом пристрою.

Технічні характеристики YotaPhone 3 не повідомляються, проте відомо, що оновлена версія буде більшою за попередню і оснащена більш прогресивними параметрами, що забезпечують більш високу продуктивність. Зі слів гендиректора BaoliYota Technology стало відомо, що при виготовленні апарату використовувалися топові матеріали.

Російська модифікація YotaPhone 3 буде налаштована на локальний ринок, – повідомив керівник Marsfield. Відомо, що Yota Devices підписала світовий контракт з компанією Hi-P Electronics (Сінгапур), яка робила складання YotaPhone 2. Раніше, завод пред'явив Yota Devices претензію про невиконання пункту договору про мінімальне постачання пристроїв для виробництва, на що отримала претензію у відповідь про недостатню якість та швидкості складання смартфонів.