Перейти до основного вмісту

Задня металева кришка для iPhone 4 - чи варто купити?

Кожен хто купив для особистого користування Apple iPhone будь-якої моделі, рано чи пізно захоче купити собі чохол. А потім ще один чохол та ще, чохол, і так доти, доки не вийде нова модель Айфона. Тоді доведеться міняти iPhone, не тільки чохол! :)

Проблема чохлів для iPhone

Проблема всіх існуючих чохлів та захисних корпусів для Apple iPhone в тому, що вони збільшують габарити телефону, роблячи його громіздким, та й часто псують зовнішній вигляд. Іноді закривають доступ до кнопок, або роблять їхнє натискання неприємними та складними. Але плюс чохлів для iPhone завжди буде брати вгору. Чохли захищають смартфон від подряпин, потертостей, відколів пластику корпусу. А іноді й від падіння. Ось за що чохли для iPhone завжди будуть шанувати та купувати. Але є й альтернатива!

А яке ж тоді рішення не купувати чохол для iPhone зовсім?

Рішення? Спеціальна алюмінієва задня кришка – чудовий варіант вирішення проблеми. Таке рішення не становить клопоту та витрат великих грошових сум. Пропонується для iPhone 4: металева змінна задня кришка, яку потрібно поставити замість «рідної», більш схильної до пошкоджень.

Декілька рухів викруткою, щоб відкрутити два болтика від корпусу смартфона - і ось вже Ваш iPhone 4 під надійним і в той же час стильним захистом, і його зовнішній вигляд не зіпсований (а може, навіть і покращений).

Як замінити задню кришку для iPhone 4:

Як виглядає iPhone 4 із заміненою задньою кришкою?

Як виглядає iPhone 4 із заміненою задньою кришкою?

Важливою перевагою є також ціна алюмінієвої задньої кришки – всього 250 грн. Наш Інтернет магазин пропонує купити задню кришку для iPhone 4 будь-якого кольору за низькою ціною. З нами працювати приємно та вигідно!