Перейти до основного вмісту

Живі 3D чохли для iPhone з особистим малюнком, фотографією

У нашому інтернет-магазині iOK, Ви зможете замовити "живі" чохли з БУДЬ-ЯКИМИ Вашими зображеннями для iPhone 4/4S, iPhone 5. Це стало можливим завдяки унікальним властивостям 3D зображення, коли створюється ефект об'ємного зображення. 3D чохли для iPhone 4, 5 виконані із міцного пластику, з високими захисними властивостями. Ви купуєте захист для смартфона, а ми дбаємо про дизайн аксесуара.

Ми пропонуємо 4 варіанти відображення чохлів з індивідуальним дизайном:

1. Чохли для iPhone з ефектом "варіо". Суть цього ефекту у тому, що ми дивимося на кришку чохла під різними кутами, одне зображення змінює інше. Тому Ви зможете вибрати відразу три картинки або переслати три свої фото, а ми помістимо їх на поверхню чохла з 3D зображенням. Такий чохол радуватиме і пробуджуватиме приємні спогади.

2. Чохли для iPhone із стерео 3D ефектом. Будь-яка, вибрана вами картинка або фотографія буде розглядатися з усіх боків і виглядати дуже натурально. Стерео ефект створює тривимірне, об'ємне зображення будь-якого об'єкта, надає йому глибини. Особливо стильно виглядають яскраві зображення, логотипи модних брендів, марок автомобілів.

3. Чохли для iPhone з ефектом "морфінг". Це дивовижний спосіб плавного переходу одного зображення до іншого. Ви зможете вибрати дві картинки, які будуть плавно переходити одна в іншу, створюючи ілюзію перетворення. На нашому відео яскраво продемонстровано ефект "морфінгу", де дівчина перетворюється на тигрицю. Це виглядає дуже кумедно та оригінально.

4. Чохли для iPhone з ефектом "стерео", що створюють ілюзію об'єму та глибини зображення на рівній поверхні. У цю категорію входять чохли для iPhone 4, 5 з абстрактними зображеннями, які оживають і грають рахними гранями, завдяки стерео ефекту. Змінюючи кут огляду, ви зможете змінити зображення, побачити його у новому світлі.