Перейти до основного вмісту

З'явилися характеристики Google Pixel 2 та Pixel XL 2

Google працює над новачками серії Pixel, до якої увійдуть два апарати – максі та міні формату. На форумі XDA з'явилася свіжа порція даних про Pixel 2 та Pixel XL 2 , у тому числі їх базові специфікації та деякі подробиці дизайну.

Таким чином, компактна версія, з кодом Walleye, буде оснащена 4,97 Full HD-екраном, чіпсетом Snapdragon 835, ОЗУ - 4 ГБ, ПЗУ - 64 ГБ. Дизайн апарату повторить концепцію торішнього пристрою, з однією відмінністю - швидше за все, аудіороз'єм Pixel 2 буде замінено другим динаміком. Модель Pixel XL 2 отримає ту ж начинку, але 5,99” OLED-панель з QHD-роздільною здатністю від компанії LG.

Також, йдеться про випуск варіанта з ПЗУ - 128 ГБ та одинарним фотомодулем. Деякі оновлення торкнуться дизайну апарату - рамки навколо дисплея стануть вже, дактилоскопічний датчик розміститься за межами скляної області. Цікаво, що інформатор виявив у тестовому програмному забезпеченні майбутніх дебютантів, згадка про "Nexus Impact" у даних дактилоскопічного датчика компактної версії, а у старшої моделі - позначення "Pixel Impact". Всі відповіді отримаємо на прем'єрі девайсів, дата яких поки не повідомляється.