Перейти до основного вмісту

Анонс LG G7 ThinQ – флагман компанії сьомого покоління

Відбувся анонс флагманського смартфона LG G7 ThinQ. Головну ставку, у топовому пристрої сьомого покоління, корейський виробник зробив на ІІ-фішки у його програмному забезпеченні. Їхня наявність компанія позначила словом ThinQ у назві смартфона. Нові ІІ-алгоритми в пристрої краще розрізняють епізоди зйомки (19 режимів, проти 8) та підбирають формат нічної зйомки.

Крім того, смартфон підтримує технологію Google Lens. Це нова фішка, представлена компанією на конференції Google I/O. Розробники LG розповіли про Lens як про набір функцій, що дозволяє відображати інформацію про об'єкти, що потрапили в об'єктив камери. Запуск Google Lens здійснюється у два натискання спеціальної кнопки. Одне натискання включає Google Асистента, а тривале натискання запускає голосовий режим із ним. Для комфортного спілкування з Google Асистентом LG реалізувала функцію SFFVR (Super Far Field Voice Recognition), що забезпечує чітке розпізнавання смартфоном команди з великої відстані, навіть, при присутності шуму.

LG G7 ThinQ отримав подвійний модуль - 16 Мп (світлосила f/1,6) та на 16 Мп (світлосила f/1,9). Покращено портретний режим (раніше, він був відсутній у G-лінійці) та зменшена дисторсія у ширококутних знімків. LG оснастила новачка 6,1" панеллю з роздільною здатністю 3120х1440 пікселів (пропорція сторін 19,5:9) з високою яскравістю - 1000 нит.

Також, LG G7 ThinQ оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 845, батареєю на 3000 мАг з технологією швидкісної зарядки та бездротової зарядки, одягнений у корпус з металу та скла Gorilla Glass 5 з обох боків, захистом стандартів IP68 та MIL-STD-81 , NFC та слотом для microSD. Доступні дві модифікації: LG G7 ThinQ з ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ ПЗУ та LG G7+ ThinQ з ОЗУ – 6 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ. У колірну палітру входять: сірий (New Platinum Gray), чорний (New Aurora Black), синій (New Moroccan Blue) та рожевий (Raspberry Rose, не New). Європейська ціна молодшої моделі – €849.

А у нас ви завжди знайдете захисні та дизайнерські аксесуари: