Перейти до основного вмісту

Айфон неверлок (Neverlock) та софт анлок (Softunlock), або залочений та розлочений

Як тільки у Вас з'явилася чудова ідея купити Apple iPhone в Україні, рекомендую Вам ознайомитися з наступною заміткою, оскільки бути компітентним у цьому питанні дозволить заощадити або не стати жертвою шахраїв при покупці телефону.

Які бувають iPhone? На даний момент, є 4 моделі телефонів від Епл: iPhone 2G , iPhone 3G , iPhone 3Gs , iPhone 4G . Очікується також випуск iPhone 5. Спеціалісти нашого сервісного центру радять Вам купити Айфон 3G або Айфон 3Gs. 4 Айфон купувати дорого, а різниці великий Ви не відчуєте, крім камери. У 4 Айфон чудова камера і екран.

З яких країн привозять iPhone до України? Компанія Apple випускає свої телефони для рахних країн планети. В Україну в більшості випадків iPhone привозять із США чи Європи. Але, з якої країни Ваш Айфон не має значення, головне, що б він працював! :) Чи не так? :)

Айфон неверлок (NeverLock) та софт анлок (softUnlock), або залочений та розлочений:

iPhone з Америки. Якщо Ваш Айфон привезений з Америки він залочений , тоді Вам потрібно звертатися до хлопців, які зможуть його розлочити (розблокувати) , щоб телефон зміг працювати з операторами мобільного зв'язку України. Ця процедура не складна, але в залежності від версії прошивки телефону можливо навіть, що iPhone не зможуть прошити і він не буде працювати як мобільний телефон. Тому звертайте увагу, що пишуть про телефон, якщо пишуть соф танлок (SoftUnlock ), значить Айфон вже розблокували і він працює з операторами мобільного зв'язку, тобто Ви можете здійснювати дзвінки! :) Але, коли купуєте Айфон обов'язково спробуйте здійснити дзвінок до свого друга.

iPhone із Європи ще із заводу виробника випускався розлоченим, який без перепрошивки працює з усіма операторами зв'язку. При продажі таких айфонів пишуть NeverLock (неверлок) . Такі айфони оцінюються дорожче, оскільки Ви можете вільно оновлювати версію операційної системи. Але, це не привід переплачувати 100-150 доларів, вважають багато власників iPhone. Проте, є 4 Айфони, які привозять із США і які вже як півроку не працюють в Україні. Тому будьте уважні! :)

Чи краще Неверлок, ніж Софтанлок? Який айфон купувати?

Багато суперечок на цю тему! Одна армія фанатів Епл вважають, що краще купити Neverlock, і не знати проблем з перепрошивками та анлоками телефону. Адже, якщо купити неверлок, Ви завжди маєте можливість оновлювати операційну систему вашого телефону від Епл. Тобто завжди користуватись останніми програмними новинками від Apple. Але, як показує практика, більш нова операційна система Епл не має істотних відмінностей від старої версії, а якщо й буде щось кардинально нове, на жаль, Ви все одно не зможете її встановити на телефон, якщо вже у Вас не останній девайс, як, наприклад, Айфон 4 (у більшості випадків це так).

Чим же тоді добрий iPhone Софтанлок?

Чим гарний Айфон Софтанлок? :) Він, дешевше, на доларів так 200. :) Чи правда приємно купити дешевий iPhone? Я особисто користуюсь версією SoftUnlock та не знаю горя. Встановлюю безкоштовні програми та ігри насолоджуючись по повній!

Так що, сміливо купуйте iPhone СофтАнлок і не думайте більше про те, що пишуть люди, у яких неверлок. Адже ті, хто користується софтанлок, ніколи поганого нічого не пишуть! :) А ось купити дешеву Б/У iPhone Ви можете на сторінках нашого інтернет магазину! :) Ласкаво просимо! :)