Перейти до основного вмісту

Чохол для iPad який не боїться води - водонепроникний

З дивовижним планшетним комп'ютером від Apple не хочеться розлучатися на хвилину. Він супроводжує нас у подорожі, дальній поїздці та навіть у ванній кімнаті.

Дійсно водонепроникний чохол на iPad

Компанія LifeProof пропонує надійний захист планшета у вигляді нового чохла. Ідеальний водонепроникний чохол NÜÜD для iPad – новий винахід відомого виробника. Тепер, ви можете сміливо брати свій гаджет у ванну або на відпочинок до моря.

Про безпеку планшета подбає новий захисний аксесуар NÜÜD, конструкція якого абсолютно не змінює форми і габаритів планшета. Ви зможете користуватися екраном у звичному режимі. Чохол, виготовлений з герметичного матеріалу, щільно облягає пристрій і не пропускає вологу.

Аксесуар прорахований до найменших нюансів

Для всіх роз'ємів планшета передбачені спеціальні клапани, що щільно закривають отвори. Вологозахисний чохол для iPad від LifeProof забезпечить захист гаджета від ударів, подряпин, проникнення пилу, бруду. Захисний корпус NÜÜD настільки надійний, що компанія рекомендує придбати його для дитячого користування планшетом.

Вартість чохла від Lifeproof

Коштує чохол, на сайті виробника 159,99 доларів. Не дешево, але надійно. iOK може Вам запропонувати протиударні чохли на iPad 2/3/4 , а також для його дрібного брата - чохли Griffin Survivor на iPad Mini .