Перейти до основного вмісту

Чи потрібна захисна плівка на екрані iPhone або iPad?

Використання захисних плівок є досить актуальною темою для власників смартфонів Apple iPhone та комп'ютерних планшетів Apple iPad. Пропонуємо розібратися з питанням, чи потрібна захисна плівка на екрані iPhone або iPad?

Купивши новий девайс хочеться якомога довше зберегти його блискучий первозданний вигляд. Як же вберегти iPad або iPhone від подряпин, потертостей і чи допоможуть в цьому захисні плівки.

Плівка на екран – безумовно наше все!

Виробники аксесуарів для яблучних пристроїв на перегонки прагнуть запропонувати захисні пристрої для популярних гаджетів. Але багато хто з них не відповідає стандартам якості захисту. Найкращими серед захисних плівок визнана продукція SGP , чудових серій Ultra Crystal Mix і GLAS.tR.

Переваги та недоліки плівок на екран

Давайте прояснимо питання необхідності захисту дисплеїв від подряпин і потертостей. Розробники Apple переконують нас у високій стійкості скла екрана iPhone до механічних впливів. Але як показує практика, при постійному носінні смартфона в кишені чи сумці, кількість дрібних подряпин збільшується з кожним днем. Тому захисна плівка - відмінний варіант практично невидимого захисту.

Якщо ви працюєте з iPad, то знаєте, що до подряпин ще приєднуються відбитки пальців та жирні плями. Виробники звичайно використовували для екрану алеофобне покриття, але воно, повною мірою. не справляється із захистом. Що стосується решти поверхні iгаджетів, її так само необхідно захищати, використовуючи бампери для iPhone 5 або чохли для iPhone 5 , що комусь подобається. Це особливо актуально для чорної версії iPhone 5.

Захист iГаджетів від механічних пошкоджень вигідний ще й з економічного погляду. Компанія Apple щороку презентує нові , більш удосконалені та наворочені девайси та утриматися від їх придбання, дуже важко. Продаж старої моделі iPhone або iPad, ви зможете компенсувати покупку нового пристрою. А зберегти початковий вид девайса можливо, використовуючи захисні плівки, бамперф та чохли. Таким чином, мінімальне вкладення в забезпечення захисту планшета або смартфона забезпечить вам економію коштів на покупку нового девайсу.

Чи є у захисних плівок недоліки?

Можливо, у кожного з вас, іноді, буде з'являтися бажання зняти захисну плівку, щоб доторкнутися до нового пристрою. Знову ж таки, вибір за вами. Якщо ви не плануєте вигідно продати девайс, насолоджуйтесь оригінальною, неповторною чарівністю Apple пристроїв.

А iOK зможе Вам запропонувати наступні аксесуари: