Перейти до основного вмісту

Чи потрібний захисний чохол для планшета iPad?

З виходом нових пристроїв від Apple їх тести на міцність корпусу та скла гаджета з'являються у перші дні. Тільки ситуація з iPad Mini зовсім інша. Перші тести на міцність з'явилися через 10 днів, мабуть маленький планшет сподобався їх власникам. Награлися, тепер приступили до справи.

Тест на міцність iPad 4, iPad Mini, Google Nexus 7

У цьому відео авторка ролика покаже нам, як планшети переносять падіння з висоти, і як реагують на потрапляння вологи (так, планшети навіть скуповують). Після перегляду зробимо висновок, чи потрібний захисний чохол для iPad 4, iPad Mini та Nexus. Або можна обійтись без них. Дивимося.

Чи потрібний чохол?

Якщо з новим iPhone 5 справи краще, він майже не вбивається (так, дряпається, але екран розбити дуже важко), то з планшетами справи по гужі. Швидше за все через їхню вагу та габарити. При падінні вони можуть не лише подряпатися, а й перестати працювати зовсім. Захисний чохол для iPad врятує планшет від загибелі. Плюс захистить від подряпин екран та корпус.

Радимо Вам як мінімум купити вінілову наклейку для iPad, або вибрати Smartcover Case, який зможе захистити планшет повністю.