Перейти до основного вмісту

Чим відрізняється iPhone 7 від iPhone 7? Порівняння смартфонів

Нова серія смартфонів Apple складається з двох чудових моделей iPhone 7 від iPhone 7 Plus . Для того, щоб полегшити ваш вибір, ми вирішили розібратися у відмінностях та перевагах кожного апарату.

1. Корпус.

Найбільш очевидною відмінністю моделей стали габарити. Вага iPhone 7 Plus на 50 г більша, корпус товщий на 0,2 мм, довший на 20 мм, ширший на 10,2 мм. Обидва смартфони забезпечені вологозахистом та отримали нові забарвлення - матовий чорний та глянсовий чорний онікс. До речі, Apple офіційно попереджає про схильність глянсового корпусу до подряпин. Тому, для надійності, рекомендуємо придбати захисний чохол для iPhone .

2. Дисплей.

Параметри екранів залишилися незмінними. У iPhone 7 4,7-дюймовий Retina HD-екран (1334 x 750 р, 326 ppi), у iPhone 7 Plus – 5,5-дюймовий екран (1920 x 1080 р, 401 ppi). На 25% зросла яскравість дисплеїв, щодо iPhone 6s/6s Plus.

3. Продуктивність

Продуктивний чіпсет Apple A10 Fusion, на базі якого побудовані пристрої, збільшив їхню продуктивність вдвічі, порівняно з iPhone 6. iPhone 7 має ОЗУ - 2 Гб, iPhone 7 Plus - 3 Гб, для забезпечення роботи подвійного модуля.

4. Камери.

Ключова відмінність моделей – це iSight камера. iPhone 7 отримав модуль – 12 Мп з ширококутним об'єктивом на 6 лінз. iPhone 7 Plus оснащений додатковою телекамерою, що забезпечує налаштування глибини різкості.

5. Батарея.

Ліквідація 3,5 мм аудіопорту, дозволила Apple встановити на обох пристроях більш ємні акумулятори, які забезпечують додаткові 2 години роботи для iPhone 7 і годину – для iPhone 7 Plus. (Порівняно з iPhone 6s / 6s Plus).

Підведемо підсумки

Таким чином, при виборі моделі, слід орієнтуватися на власні переваги у розмірі. Фанатам фото та відео зйомки слід звернути увагу на широкі можливості подвійного модуля фаблета Plus.