Перейти до основного вмісту

Дорогоцінний чохол для iPhone 5 за 11 тисяч доларів

Виробники розкішних, дорогих аксесуарів для iPhone 5 продовжують дивувати світ. «Haven iPhone 5 case» від компанії Brikk коштує 11 тисяч доларів недарма.

Витончена розкіш для Apple iPhone 5

Ексклюзивна лінійка бамперів складається з чотирьох моделей, виготовлених із дорогоцінних металів: Платина, Жовте золото, Жовте матове золото, Рожеве золото. Вартість унікальних продуктів знаходиться в діапазоні від $11610 до $14235, залежно від моделі. Найдорожча модель - Платинова, яка містить 100 г дорогого металу. На виготовлення золотих чохлів пішло 75 г золота.

З яких матеріалів виготовлений бампер для iPhone 5

Рама бампера виготовлена із цільного шматка титану. Дорогоцінні метали (платина та золото) наносяться на титановий каркас. Крім цього, компанія Brikk пропонує виготовлення дорогоцінних бамперів для iPhone 5 за індивідуальним замовленням. На фото нижче показані зразки Black Carbon (Чорний вуглець) або Gray Stealth (Сірий стелс). Також за бажанням замовника компанія пропонує інкрустувати бампер алмазами.

Виробник запевняє, що частина грошей із вартості своїх дорогоцінних аксесуарів підуть у фонд допомоги дітям, що голодують, Африки. Будемо щиро в це вірити. Вас же, запрошуємо до каталогу алюмінієвих бамперів для Apple iPhone 5 , в якому ми зібрали, тільки найкращі аксесуари. Element Case Sector 5 – лідер серед усіх існуючих желехних чохлів. Рекомендуємо.