Перейти до основного вмісту

Доступний чохол для iPhone 6s для підводної зйомки - Watershot PRO

Вже відомо, що нові флагмани iPhone 6s, iPhone 6s Plus мають достатній рівень вологозахисту, який убезпечить щоденне використання гаджетів.

Надійний чохол для підводних фото

Компанія Watershot Incorporated запропонувала водонепроникний чохол для iPhone 6s , iPhone 6s Plus , в якому можна вести підводну зйомку під час занурення на глибину. Захисні футляри для Samsung Galaxy S3/S4, iPhone 4/5, iPad 2/3/4/Air повноформатних DSLR-камер вже відомі активним користувачам та широко застосовуються.

Серія чохлів Watershot PRO розширить можливості iPhone 6s Plus і iPhone 6 Plus - смартфонів, що мають iSight-камеру з оптичною стабілізацією зображення. Напевно тому, виробник залишив поза увагою апарати iPhone 6s,6.

Солідні та міцні чохли Watershot PRO мають надійну оптику для отримання якісних знімків, при зануренні на глибину близько 60 метрів. На корпусі чохла передбачено спеціальні фіксатори для ручки або шнурка на руку.

Вартість водоніпроникного чохла

Виробник виставив проект на майданчику Kickstarter, для збирання необхідних 325 000 доларів. Ціна чохла Watershot PRO, за попереднім замовленням, складе 175 доларів.

Зауважимо, що водонепроникний аксесуар має досить значні розміри і застосовується, швидше, тільки в спеціальних умовах.