Перейти до основного вмісту

Інформація про iPhone 6 та iPhone 7, який не буде боятися води

У поточному, 2015 році компанія Apple випустила оновлення серії iPhone 6 з інноваційним 3D Touch екраном, здатним розпізнавати силу натискання, прогресивним чіпсетом і ОЗУ - 1 Гб.

Які чутки про нові айфони?

  • На жаль, очікуваний 4-дюймовий iPhone або новий iPhone 6C, про який ходило безліч чуток, так і не з'явився. Проте, за даними аналітичного агентства TrendForce, смартфон iPhone 6C буде представлений у квітні-червні 2016 року.
  • Смартфон iPhone 7 постане перед публікою на традиційному осінньому анонсі Apple. Передбачається, що гаджет буде оснащений вологозахистом, який стане основною конкурентоспроможною фішкою. Нагадаємо, що корейська компанія Samsung вже випустила серію вологозахищених апаратів Galaxy Active. iPhone 7 отримає 5,5 дюймовий дисплей та ОЗУ – 3 ГБ.

Є й прогнози щодо продажу

TrendForce повідомляє, що Apple реалізує в 2016 році 260 мільйонів девайсів, що становитиме 18,5% частки ринку. У той час як продажі Samsung знизиться до 310 млн апаратів Galaxy або на 4% і становитимуть 22%. Спад продаж обумовлений величезним ринком китайських смартфонів.