Перейти до основного вмісту

Купити iPhone в США - всі способи покупки за кордоном

Кожен хто хоче купити iPhone в Україні, напевно, вже не раз чув, що в США телефони від Епл дешевші. Що в Україні дуже дорого і якщо купувати, то варто вже точно купити iPhone у США. Чи так це? Справді дешевше, або просто делітантів на стільки багато, що довкола посіяно слова непідкріплені досвідом. Читайте далі! :)

У випадку, якщо в цьому питанні Ви давно розібралися, я розбив це питання, на кілька статей, щоб відразу донести потрібну і корисну інформацію.

Купити iPhone у США - всі можливі способи

Питання досить велике. Ми розглянемо покупку як нового Айфона так і вживаного (iPhone б/у). Також, хочеться розсіяти оманливу іллюзію, що iPhone 4 у США коштує 199 доларів та 299 доларів, а iPhone 3Gs взагалі 99 доларів. :) Уявляєте як дешево? :) Але все насправді не так. Нижче перераховані всі можливі способи покупки в США:

  • Як купити iPhone на Ebay - інструкція, як купить Айфон за допомогою Ebay
  • Як купити iPhone в Apple Store - інструкція про покупку Айфону за кордоном через сайт Apple або роздрібний магазин Apple Store
  • Як купити iPhone у США без контракту за кордоном

Чи так дешево можна купити iPhone у США?

Буду коротким, якщо Ви хочете купити новий iPhone 4, дешевше він Вам не обійдеться, потрібно буде заплатити 649 доларів за модель з 16Gb пам'яті та 749 доларів за модель з 32Gb.