Перейти до основного вмісту

LG G5 SE продають у Росії за ціною iPhone 6s

Компанія LG відкрила попереднє замовлення на смартфон LG G5 se для жителів Росії. Вартість пристрою знаходиться на одному рівні з топовими девайсами Apple та Samsung.

Апарат LG G5 SE є спрощеним варіантом G5, з дещо зменшеним ОЗУ і мене потужним чіпсетом, оснащений дактилоскопічним датчиком, ОС Android 6.0 Marshmallow з прошивкою LG UX 5.0.

Обидва гаджети, G5 і G5 SE, отримали інноваційну модульну конструкцію. Внизу пристрою розташований модуль з батареєю, який можна замінити на інші, що значно розширюють функції смартфона.

Наприклад, з аналоговим цифровим перетворювачем, створеним за участю Bang & Olufsen, користувачі зможуть слухати музику відмінної якості, а з LG Cam Plus - використовувати смартфон в ролі цифрової камери. Та й сам G5 SE отримав подвійний модуль - 16 Мп та 8 Мп, зі значним збільшенням кута огляду.

Девайс забезпечений чіпсетом Snapdragon 652 та ОЗУ – 3 ГБ. 5,2 дюймової IPS-панеллю.

У рітейлера "Зв'язковий" можна замовити смартфон у титановому, золотистому та рожевому корпусі, вартістю - 50 тис. рублів або 767 доларів. У МТС за ті ж гроші можна купити iPhone 6s.