Перейти до основного вмісту

Нові подробиці про характеристики HTC U11 з Edge Sense

Зазвичай, характеристики нових мобільних пристроїв стають доступними публіці, задовго до їхнього анонсу. Так сталося і з HTC U11 – всі провідні технічні дані апарату опубліковані в Мережі.

Таким чином, наступний тайванський фаворит буде оснащений 5,5” QHD-панеллю, покритою захисним склом Gorilla Glass 5, 8-ми ядерним чіпсетом Snapdragon 835, ОЗУ – 6 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ (передбачається модифікація з накопичувачами на 4 ГБ ГБ), плюс картки microSD до 2 ТБ, головним модулем Ultrapixel 3 – 12 Мп з апертурою f/1.7 та оптичним стабілізатором зображення (ймовірно, камера Sony IMX362), модуль для портретної зйомки – 16 Мп, світлосила f/2.0 (можливо, Sony IMX351), дактилоскопічним датчиком, слотами на дві SIM-картки, захистом корпусу рівня IP57, оболонкою Sense UI з функцією Edge Sense та системою коригування звуку, батареєю на 3000 мАч з функцією швидкісної зарядки Quick Charge 3.0 (аналогічною у Xiaomi 4.0).

Презентацію гаджета заплановано на 16 травня. Вартість поки не повідомляється. А ми вже можемо запропонувати оригінальні чохли HTC U11 , які вже готові до доставки в Україні.