Перейти до основного вмісту

Обмін iPhone. Обмін iPhone бу на новий, обмін старої моделі на нову.

Інтернет магазин iPhone у Києві пропонує нову послугу для покупців нашого сайту. Тепер ми готові обміняти Ваш iPhone на будь-який Apple iPhone, який доступний на нашому сайті. Хіба не зручно?

Не варто шукати комусь продати свій iPhone, і де купити новий Айфон за дешевою ціною. Або, Ви завжди користувалися чорною моделлю Айфона, а з появою білої моделі, не терпиться її отримати. Ще як варіант, Ви не хочете витрачати велику суму грошей, щоб купити нову модель смартфона від Епл. Тоді, шановні покупці, Ви потрапили на адресу. :)

Послуга – обмін iPhone:

Інтернет магазин iPhone надає такі послуги з обміну Айфонів:

  • Обмін iPhone бу на новий - обміняємо Ваш телефон на будь-яку доступну модель Айфона на нашому сайті. Виробляємо обмін як на нові моделі, так і бу моделі. По телефону або за допомогою Емейл листування Ви повідомляєте нам модель Айфона, яку хочете купити, і свою модель, яку бажаєте продати. Також описуєте стан телефону, комплектацію. При зустрічі менеджер нашого магазину оцінює стан Вашого телефону від Епл. Від стану телефону залежить ціна доплати з Вашого боку . Якщо Вас влаштовують наші умови обміну, у Ваших руках новий iPhone! :)
  • Обмін старої бу моделі Айфона на новішу бу модель - зробимо обмін Вашого iPhone на більш нову модель. Наприклад, у вас на руках є iPhone 2G, а Ви вже як рік хочете купити iPhone 4G. Або у Вас чорний iPhone 4, а Ви хочете його продати та купити білий 4 Айфон. Немає проблем. Обговорюємо суму доплати, стан Вашого телефону, та телефон який Ви бажаєте натомість та угода відбулася.

Кожен випадок обміну обговорюється індивідуально. Також готові працювати за зворотною схемою.