Перейти до основного вмісту

Обміняй старий яблучний смартфон на новий iPhone 5S або iPhone 5C

Сьогодні стало відомо про масштабну акцію компанії Apple . Починаючи з 9 травня, власники яблучних смартфонів зможуть обміняти старі моделі на смартфони iPhone 5S та iPhone 5C на вигідних умовах.

Aplle надає можливість усім охочим обміняти старі пристрої на нові моделі за зниженими цінами. Захід пройде у багатьох штатах Америки і магазини роздрібної торгівлі вже готуються до великого напливу покупців. Акція такого масштабу стане першою ініціативою історії маркетингу компанії. Надалі купертинівці планують збільшити кількість продажів смартфонів, регулярно влаштовуючи такі заходи.

Які умови обміну?

У будь-якому офіційному Apple Store, Ви можете обміняти свою стару модель Apple iPhone на новішу. Залежно від стану Вашого смартфона його оцінять до 99 доларів, якщо у Вас є iPhone 4, і до 199 доларів, якщо у Вас iPhone 4S. Таким чином, Ви одразу можете придбати більш нову модель не заплативши жодної копійки. Звичайно, Вас попросять підписати контракт на 2 роки. Акція приречена бути успішною. Жителям США та Європи вкотре можна оновитися.