Перейти до основного вмісту

OnePlus 5T - найуспішніший смартфон компанії і найбільш продаваний

OnePlus 5T встановив новий рекорд продажу серед смартфонів OnePlus. Першу партію флагманів було розпродано за 6 годин після релізу.

Продажі "ідеального флагмана" OnePlus 5T стартували 21 листопада в США та Європі з цінником від 500 доларів, що всього на 20 доларів дорожче за OnePlus 5, який знятий з продажу. Девайс одягнений в алюмінієвий корпус з витягнутим 6.01" екраном Optic AMOLED, оснащений продуктивним чіпсетом Snapdragon 835 і подвійним модулем. Вузькі рамки навколо дисплея дозволили максимально зберегти габаритні розміри апарату. Базовий варіант має ОЗУ - З 6 8/128 ГБ - 560 доларів.

Подвійний модуль на "заднику" OnePlus 5T складається з сенсорів - 16 Мп та 20 Мп. Камеру для портретної зйомки – 16 Мп можна використовувати для розблокування апарату. Живиться смартфон від батарейки на 3300 мАч з функцією скресної зарядки Dash Charge, є аудіопорт 3.5 мм.

Для ідеального комплекту в OnePlus 5T не вистачає лише вологозахисту, втім, як і його основних суперників Xiaomi Mi Mix 2 і Essential Phone.