Перейти до основного вмісту

Перехідник із Lightning роз'ємом для док-станції від Elevation Labs для iPhone 5

Відомі док-станцій для iPhone від Elevation Labs є дуже популярними серед власників попередніх моделей Айфонів. Для того, щоб успішно користуватися аксесуаром для iPhone 5, компанія запропонувала адаптер для нового роз'єму Lightning.

Тепер, якщо у вас є підставка Elevation Labs, вам не обов'язково придбати нову док-станцію, а просто підключити мініатюрний перехідник, виготовлений з міцного алюмінію. Стандартний кабель Lightning, що входить до комплекту п'ятого iPhone, підходить до аксесуарів.

Док станція Elevation Labs, якій немає рівних

Док-станція Elevation Dock виконана в стилі мінімалізм, який повністю підтримує концепцію дизайну компанії Apple. Корпус станції виготовлений із алюмінієвого сплаву, методом фрезерування. Завдяки такій обробці аксесуар виглядає ідеально та гармонійно поєднується з продуктами знаменитої Apple.

Ще одна, дуже суттєва особливість підставки дозволяє ставити смартфон на зарядку, не знімаючи чохла та легко. легко виймати, не притримуючи док-станцію рукою. Така особливість конструкції Elevation Dock вигідно відрізняє її від інших подібних підставок.

Lightning-адаптер для док-станції від Elevation Labs коштує 15 доларів. Ціна комплекту з док-станцією становить 85 дол.