Перейти до основного вмісту

Результати тесту Xiaomi Mi6 в AnTuTu вже в мережі

19 квітня відбудеться прем'єра нового флагманського смартфона Xiaomi Mi6. Схоже, цього року виробник обійдеться без сюрпризів. Бенчмарк GFXBench, вже, публікував характеристики Mi6. Наразі ці дані підтвердив AnTuTu.

Технічні характеристики Mi 6

Таким чином, флагманський апарат, з кодовим ім'ям Sagit, буде обладнаний Full HD-екраном, 8-ми ядерним чіпсетом Snapdragon 835, ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ (готуються модифікації з розширеним обсягом ПЗУ), модулями – 12 Мп та 8 Мп та ОС Android 7.1.1 Nougat. Експериментальна модель з такими даними набрала в тестуванні бенчмарку – 170000 очок. Цей результат можна порівняти з Samsung Galaxy S8.

Крім того, Xiaomi Mi6 отримав скляно-металевий корпус (преміум-модель виконана з кераміки) із захистом від пилу та води. За новим стандартом, смартфон не має аудіороз'єму 3,5 мм. Терміни виходу девайсу у продаж не повідомляються. Як правило, китайський виробник оперативно починає реліз. Подивимося як вплинуть на ситуацію проблеми з поставкою Snapdragon 835.

А ми віримо в успіх цієї моделі китайського флагмана і вже починаємо створювати чудові захисні аксесуари. Так що придивляйтеся.

Накладки для захисту та стилю: