Перейти до основного вмісту

У LG G6 перевірили на міцність корпус та екран

Популярний YouTube-канал JerryRigEverything представив новий ролик із випробуванням актуального корейського флагмана LG G6. Відразу після анонсу, тестування розбирання-складання пройшов виставковий апарат, а тепер автор перевірив можливості комерційного зразка.

Чи міцний LG G6?

В результаті підтвердилося, що дисплей смартфона покритий захисним склом Gorilla Glass 3, що забезпечує високий рівень стійкості до подряпин. Фронтальний та основний модулі, також забезпечені, властивою для флагманів захистом. Спинка апарата захищена склом Gorilla Glass 5, яке чудово витримало випробування. Для максимального захисту, автор все ж таки рекомендує купити чохол і плівку для екрану. Дактилоскопічний датчик апарату менш стійкий до пошкоджень, він покрився подряпинами, які, втім, не вивели його з ладу.

Міцність інших металевих елементів випробувач перевірив за допомогою свого ножа. Підкреслимо, що смартфон LG G6 залишився "незламним" при випробуванні на вигин. Однак, варто купити чохли для LG G6 , які додадуть, і міцності, і стильний зовнішній вигляд апарату.

Апарат не тільки не зламався, а навіть не зігнувся під сильним тиском. У квітні девайс надійде до російських магазинів, з цінником 927 доларів або 51990 руб.

Тепер відео, яке підтвердить наші слова