Перейти до основного вмісту

Унікальний чохол для iPhone перетворить смартфон на YotaPhone

Зараз усі ЗМІ Росії гудуть як єдиний вулик про новий російський смартфон - YotaPhone. YotaPhone рекомендує сам Дмитро Медведєв, а деякі депутати хочуть позбавити деяких чиновників iPhone, і дати в замін YotaPhone. Піар - страшна річ. :)

Однак наш улюблений iPhone легко перетворити на YotaPhone

Для тих хто не в курсі, ЕтаФон - це смартфон із двома дисплеями, для всіх звичний сенсорний кольоровий дисплей, та чорно-білий чорнильний E-ink дисплей з іншого боку, як у електронних книг. Ось і вся особливість.

Сьогодні ми хочемо розповісти про новий чохл для iPhone 5/5S/5C від компанії Oaxis. Унікальний чохол має справжній E-ink дисплей, який за допомогою Bluetooth зв'язується з Айфоном і може відображати будь-яку інформацію.

Безперечні переваги та вартість аксесуару InkCase

Всього за 50 євро Ви зможете не тільки придбати захисний чохол для iPhone, але й отримати справжню електронну книгу. Чохол з E-ink дисплеєм - не мерехтить, не є джерелом світла і ніколи не викличе біль голови. Інформація на ньому зберігається та не споживає харчування. Якщо Ви користувалися електронними книгами, наприклад від Amazon, Ви вже зрозуміли в чому кайф цього чохли. І навіщо вже YotaPhone?