Перейти до основного вмісту

Версія Huawei Honor 8 Russian Edition спеціально для Росії

Іноді дизайнерські чохли для смартфонів мало. Деякі з нас не люблять захисних аксесуарів. А оригінальний пристрій хочеться. Мабуть, так думають і китайські керівники компанії Huaewei . Натхнена популярністю смартфона Honor 8 (скляно-металевий смартфон з подвійним модулем) на російському ринку, керівники Honor вирішили зробити сюрприз російським покупцям. Це спеціальна версія Honor 8 Russian Edition, для знавців російського мистецтва та шанувальників оригінальних девайсів, виготовлена лімітованим тиражем.

Honor 8 з дизайном для Росії

Задня кришка пристроїв, прикрашена російським народним візерунком "Гжель", - відомим у всьому світі стилем художнього розпису. На білій спинці смартфона ми бачимо прекрасні квіти та зображення казкових героїв – Змія-Горинича та Мудрого Філіна.

Стилізовані апарати надійдуть 24 вересня магазин МТС Москви (Старий Арбат). Специфікації смартфона відповідають базовій 32-ГБ модифікації Honor 8. Вартість поки що не оголошена.

Якщо ви вже купили класичний Honor 8, і дуже хочеться такий дизайн, не засмучуйтесь. Ви можете замовити чохол із своїм ескізом. Зробимо такий самий дизайн, навіть краще. :) Також, не можемо не поділитися своїми дизайнерськими варіантами: