Перейти до основного вмісту

Відмінності між Redmi Note 5A та Redmi Note 5A Prime - порівняння

Маркетологи Xiaomi розробили нову стратегію, ідея якої полягає в тому, щоб спочатку розкрити всі деталі нових пристроїв, а потім, офіційно презентувати. Цей процес дозволяє користувачам познайомитися з моделлю, але втрачається ефект сюрпризу, який Xiaomi, зазвичай готує для анонсу. Як би там не було, новий апарат вже продається на офіційному сайті Сяомі, в Піднебесній. Розглянемо його детально.

Лінійка Redmi – це найбільш популярні та доступні смартфони середнього рівня. Смартфон Redmi Note 4 , свого часу був розкуплений в Індії, в кількості 1 млн. зразків за 45 днів зі старту продажів. Тепер, виробник вирішив продовжити свій успіх і поповнив серію Redmi моделлю Redmi Note 5A. Новачок вийшов у двох варіантах. Зовні вони абсолютно ідентичні, є відмінності лише у характеристиках. Давайте їх порівняємо.

Redmi Note 5A

Redmi Note 5A, в перший тиждень продажів пропонувався лише за 104 долари. Девайс отримав елегантний гармонійний дизайн та приємні забарвлення.

Redmi Note 5A оснащений 5,5" екраном (вага 150 г.), 4-х ядерним чіпсетом Snapdragon 425, ОЗУ - 2 ГБ та ПЗУ - 16 ГБ, плюс microSD (можливість використання дві SIM-ки та одну microSD), модулем камери - 13 Мп, батарейкою на 3080 мАг.. Дисплей захищений Gorilla Glass.Інфрачервоний пульт Redmi Note 5A можна використовувати для керування побутовими електроприладами.

Redmi Note 5A Prime

Розгляньмо основні відмінності Redmi Note 5A Prime? Redmi Note 5A Prime має передній модуль - 16 Мп зі світлодіодним спалахом, 8-ми ядерним чіпсетом Snapdragon 435, ОЗУ - 4 ГБ і ПЗУ - 64 ГБ. У перший день продажів у Піднебесній девайс пропонувався за 179 доларів, а варіант із ОЗУ – 3 ГБ та ПЗУ – 32 ГБ – за 135 доларів. Пристрій обладнано склом 2.5D Corning Gorilla Glass, дактилоскопічним датчиком та тим же набором карток пам'яті. Обидві моделі працюють на базі ОС Android 7 із MIUI 9.

Можете подивитися селфі, зроблене модулем – 16 Мп зі спалахом. Нижче наведено дизайн Redmi Note 5A Prime. А також не забувайте, що на Іоці на вас завжди чекають захисні дизайнерські аксесуари: В наявності: