Перейти до основного вмісту

Відновлюємо прошивку iPhone, iPad, iPod touch без втрати джейлбрейку та Cydia

Чи помічали Ви що після Jailbreak , Ваш Apple пристрій працює чудово. Але, мине кілька місяців і система стає працювати помітно повільніше, а іноді і заряд акумулятора розряджається в рази швидше. Вихід тут один, збити всі налаштування iOS, але в такому випадку iPhone, iPad, iPod touh оновиться до останньої версії прошивки, і не факт, що поставити Jailbreak буде можливо. Як же бути?

Розробки вже знають давно про цю проблему, і не сиділи склавши руки. Вийшла у світ утиліта SemiRestore7, яка дозволяє відновити версію прошивки і при цьому залишити Джейлбрейк.

У чому корисність твіка?

Якщо Ви спостерігаєте за глюками свого пристрою, у Вас стоїть Джейл, тоді не замислюючись, завантажуйте SemiRestore7 і відновлюйте свою версію прошивки до заводської.

Що робіть SemiRestore7?

По суті, програма чистить систему від усіх твиків з Cydia, видаляє зайве сміття і відновлює заводські налаштування. Займає процес не більше ніж 10 хвилин. Відмінна утиліта для тих, хто любить експериментувати з твиками Cydia. Так, і самі розробники додатків для iPhone оцінять цей додаток. Сподіваємось, стаття була Вам корисна.