Перейти до основного вмісту

Як встановити / завантажити Cydia в стилі iOS 7 для iPhone, iPad, iPod touch

Після можливості зробити Jailbreak iOS 7 за допомогою утиліти Evasi0n7 , всі любителі Твіка і кастомізації мобільної операційної системи Apple, обзавелися довгоочікуваним додатком Cydia. Додаток який дасть нам нові можливості для покращення та зміни системи під свою руку. Cydia, на даний момент, ще дуже юна, має мало різних твіків, плюс зовсім не вписується в дизайн iOS 7. Сьогодні ми почнемо покращувати цю програму, почнемо з оптимізації дизайну під iOS 7.

Як оновити дизайн Cydia під iOS 7

Завантажити Cydia у стилі iOS 7 не складно. Для оновлення дизайн слідуйте нашій інструкції.

  1. Для початку нагадаємо, у Вас повинен стоять Джейлбрейк iOS 7. Інструкція як це зробити тут .
  2. Далі заходимо в Cydia, натискаємо внизу програми на вкладку "Change", потім тиснемо кнопку "Refresh" у лівому кутку зверху.
  3. Тепер чекаємо, коли оновлення завантажаться на смартфон. Оновлення Cydia містить, як мінімум, два файли — Cydia Installer і UiKit Tools.
  4. Як на фото знизу натискаємо кнопку "Upgrade".

Вітаємо

Тепер магазин безкоштовних додатків і твік Cydia, отримав дизайн у стилі iOS 7. Джоні Айву сподобається. :) До речі, якщо Ви вже поставили за мету оновити свій захисний чохол для iPhone/iPad/iPod touch , тоді можемо порадити Вам створити чохол зі своїм дизайном . Спробуйте! :)