Перейти до основного вмісту

Часті проблеми з iPhone із встановленим джейлбрейком

Кожен джейлбрейкер-початківець боїться ламати iOS. В інтернеті поширюються чутки, що після Jailbreak iPhone/iPad/iPod, пристрій починає не стабільно працювати, з'являються глюки, а іноді і зовсім гаджет перетворюється на шматок металобрухту, що не працює. Зарубіжний ресурс OSXDaily, підготував перелік частих проблем з Apple технікою, які виникають після Джейлбрейка. Зараз ми їх усі перерахуємо, плюс поділимося своєю особистою думкою.

Цей перелік проблем було зібрано з форуму підтримки офіційного сайту Apple. Одним словом, сама яблучна компанія не рекомендує робити Джейл, посилаючись на нестабільну роботу через злом системи.

Нестабільна робота пристрою

  • iPhone, iPad, iPod touch починають зависати, перезавантажуватись.
  • Викидає з програм та ігор
  • Є можливість втратити свої дані.

Зниження часу автономної роботи

Пункт очевидний. Пристрої починають швидше розряджатися.

Передача голосу та даних погіршується

Спостерігається обрив дзвінків, зависання мови, повільна робота інтернет-з'єднання, геолокації.

Перестають працювати програми

Вбудовані в iOS програми перестають працювати - "Погода", "Акції", "Візуальний автовідповідач". Push-повідомлення працюють не стабільно.

Не можна оновити ПЗ

Є випадки коли iPhone, iPad, iPod touch при оновленні системи переставали працювати.

Проблеми із системою безпеки

Після злому системи операційна система iOS стає відкритою для хакерів. Є можливість проникнення шкідливого коду. Через це система безпеки перебуває під загрозою.

Думка редакції iOK.UA

Не все так страшно, як написано вище. На власному досвіді, маючи свій власний сервісний центр Apple техніки , з такими проблемами ми зустрічалися дуже рідко. Тим більше, у будь-якому випадку, можна перепрошити пристрій та позбутися нестабільної роботи.