Перейти до основного вмісту

Враження від чохла з батареєю Apple Smart Battery Case для iPhone 7

Днями Apple представила спеціальний варіант чохла-батарейки Smart Battery Case для iPhone 7. Червоний кейс поповнив асортимент продуктів фірмової серії (Product) Red, яка присвячена боротьбі зі СНІДом, туберкульозом і малярією. Аксесуар викликав неоднозначну реакцію користувачів, деякі з яких вважають його дорогим і безглуздим девайсом.

1. Ергономічність чохла

iPhone у чохлі дуже зручно тримати в руці при розмові, а поверхня силікону приємна на дотик. Чохол із додатковою батареєю трохи збільшує смартфон і, до того ж, продовжує час його роботи.

2. Smart Battery Case зручно одягається та знімається з пристрою

Apple рекомендує використовувати кейс у довгих поїздках, коли потрібна додаткова батарея. У повсякденному житті можна використовувати звичайний силіконовий чохол для iPhone 7. Верхня частина аксесуара, що гнуться, дозволяє легко виймати і вставляти апарат, без побоювання пошкодити роз'єм Lightning.

3. Стандартне заряджання батареї Smart Battery Case

Чохол-батарея Apple заряджається або окремо або разом з iPhone (спочатку заряджається акумулятор смартфона). Світлодіод, вбудований у футляр, сигналізує про стан заряду. Повне заряджання аксесуара здійснюється за годину. Під час роботи смартфона спочатку витрачається енергія батарейки чохла.

4. Інтегрування з iOS

При підключенні чохла смартфон користується енергією його батарейки, залишаючи свій акумулятор на 100% заряді. На екрані смартфона відображається рівень заряду обох батарейок. Якщо одягнути чохол на повністю розряджений айфон, то він буде працювати на енергії аксесуара.

Чохол Smart Battery Case для iPhone 7 отримав батарейку на 2365 мАг, яка забезпечує додаткових 26 год у режимі розмови, до 22 год інтернет-серфінгу та тривалий час прослуховування музики та перегляду відео.

5. Айфон у Smart Battery Case не вимикається на морозі.

Ймовірно, чохол створює теплоізоляційний шар, що захищає акумулятор смартфона від переохолодження.

Зробимо висновок

За підсумками, чохол Smart Battery Case для iPhone 7 вдвічі збільшує час роботи пристрою і є найкращим варіантом захисту та вирішенням питання з автономністю. А нижче ми хочемо запропонувати вам цікаві захисні аксесуари для вашого яблучного смартфона.

Створи свій індивідуальний чохол для Apple:

Чохли для Apple iPhone: