Перейти до основного вмісту

Xiaomi Mi 8X буде черговою копією iPhone X - чутки

Продуктивна компанія Xiaomi працює над ще однією версією свого доступного флагмана Mi 8, дизайн якого схожий з iPhone X . Учасник китайської соцмережі Weibo опублікував знімок новачка. Задня панель смартфона нагадує і Xiaomi Mi 8 , і iPhone X. На передній панелі, найімовірніше, буде розташована область для камери і датчиків, подібно до інших флагманів Xiaomi.

Фахівці вважають, що перед нами зразок Xiaomi Mi 8X. Головними фішками моделі стануть: дактилоскопічний датчик, вмонтований у дисплей, та чіпсет Snapdragon 710.

Першим, про розробки Xiaomi Mi 8X повідомив ресурс XDA Developers. Також джерело стверджувало, що виробник працює над випуском двох смартфонів на чіпсеті Snapdragon 710, під кодовими іменами "Сіріус" та "Комета". Назва "Сіріус" носив Xiaomi Mi 8 SE, анаонсований паралельно з флагманським телефоном Xiaomi Mi 8. А Xiaomi Mi 8X названо "Комета".

Xiaomi Mi 8X, на відміну від Mi 8 SE оснащений вмонтованим в екран дактилоскопічним датчиком. Нагадаємо, що у виробника є ще одна модель з даною функцією – Mi 8 Explorer Edition .