Перейти до основного вмісту

Як встановити російську, українську клавіатуру на iPhone

Вперше придбали iPhone? Для Вас все дуже виглядає незвично та загадково? З кожним днем, Ви розумієте, як все в смартфоні від Apple естетично і досконало. :) Але, як встановити додатково російську або українську клавіатуру все не можете розібратися?

Тоді Ви потрапили на адресу. Пройдіть всі пункти з налаштування клавіатури по картинках і за пару секунд, Ви вже досягнете результату.

Як додати російську або українську клавіатуру до iPhone

1. Заходимо в Налаштування :

2. Вибираємо пункт " Основні "

3. Далі нас цікавить пункт " Клавіатура "

4. Якщо уважно подивитися на картинку, видно, що на даний момент встановлено дві клавіатури. Натискаємо на пункт " Міжнар. Клавіатури ":

5. Виразно видно, - на Apple iPhone встановлені англійська та російська клавіатура. У такому випадку давайте додамо на iPhone українську розкладку. Натискаємо на кнопку " Нові клавіатури... "

6. Знаходимо потрібну нам клавіатуру і вибираємо її, звичним нам торканням пальця. У цьому прикладі нас цікавить українська клавіатура. Тому, не зволікаємо, тиснемо. :)

7. Готово. Клавіатура успішно та швидко додалася до смартфону. Тепер Ви можете писати СМС або електронні листи потрібною для Вас мовою навіть не перезавантажуючи Айфон.

Таким чином, ми можемо додати на iPhone більше 50 доступних мов. Також, раніше ми писали, як змінити мову меню iPhone .