Перейти до основного вмісту

ZTE та її новий смартфон із прихованою під екраном камерою

ZTE представила перший у світі смартфон із підекранною фронтальною камерою Axon 20 5G у вересні. Компанія повідомила у своєму Weibo-акаунті, що незабаром на ринок вийде покращена версія цього смартфона під назвою Axon 20 5G Extreme Edition.

ZTE опублікувала зображення, на якому видно задню панель нового пристрою, виконану в помаранчевому кольорі. На ній красується великий логотип Axon та блок основної квадрокамери. Оскільки пристрій отримав приставку Extreme Edition, є припущення, що він отримає потужніший процесор. Нагадаємо, що базова модель базується на Qualcomm Snapdragon 765G. Тим не менш, ZTE поки не повідомила подробиць про технічні характеристики нового смартфона.

Хоча на фото зображена лише задня панель пристрою, напис китайською мовою говорить, що Axon 20 5G Extreme Edition, як і оригінальна модель, отримає фронтальну камеру, приховану під екраном. Очікується, що ZTE повідомить технічні характеристики, а також проллє світло на вартість та доступність смартфона найближчим часом.

Оригінальний Axon 20 5G оснащений 6,92-дюймовою OLED-панеллю з роздільною здатністю Full HD+. Сканер відбитків пальців, як і передня камера, вбудований під екран смартфона. Пристрій заснований на Android 10 із фірмовою оболонкою MiFavor 10.5.