Перейти до основного вмісту

Black Friday 2020: що запропонує нам Samsung

Чорна п'ятниця є чи не найочікуванішим днем року. Спеціально до Чорної п'ятниці Samsung представляє добірку акційних гаджетів, які стануть вашими незамінними супутниками та помічниками.

Samsung пропонує величезний вибір смартфонів, які здатні задовольнити різні смаки. Можете бути впевнені, що і будь-якого іншого дня ви знайдете саме те, що вам потрібно, а з нагоди Чорної п'ятниці радимо звернути увагу на ці моделі:

  • Galaxy Note20 – суперсмартфон, що володіє продуктивністю комп'ютера. Мінімалістичний дизайн, весь спектр засобів для роботи та дозвілля, а ще просто неймовірна камера, дозволяє знімати фото та відео професійного рівня. Унікальна особливість цього смартфона - S-pen, електронне перо, що дозволяє робити нотатки прямо на екрані та полегшує роботу з програмами та офісними програмами.
  • Galaxy S20 Ultra - фотофлагман від Samsung, потужний у всіх аспектах пристрій: витривала батарея, значний об'єм пам'яті та революційна камера на базі штучного інтелекту, яка робить фото у високій якості.
  • Galaxy A51 - стильний та функціональний девайс за доступною ціною. Завдяки тонкій рамці 6,5-дюймовий дисплей набуває максимальної площі корисного простору.
  • Galaxy M31 - надійний смартфон, зручно розміщається в руці, має потужну батарею і здатний працювати весь день і робити чудові фото з основною камерою 64 Мп та фронтальною камерою 32 Мп.

Якщо ж ви хочете дивитися контент на ще більшому екрані та замислюєтеся про покупку планшета, то Galaxy Tab S5e до ваших послуг! Він дуже легкий і тонкий, має досконалий дизайн та яскравий 10,5-дюймовий дисплей sAMOLED з неймовірним відтворенням кольорів та звуковою системою Quad Speaker.

Без навушників вам не обійтись. Galaxy Buds + – перші бездротові навушники від Samsung з двосмуговими динаміками. Слухайте улюблену музику об 11 годині без заряджання.