Перейти до основного вмісту

25 вересня почалися офіційні продажі iPhone 6s та iPhone 6s Plus

25 вересня, Apple почала продаж флагманів iPhone 6s та iPhone 6s Plus у магазинах 12 держав. Першими апарати будуть доступні для жителів Австралії, США, Канади, Великобританії, Франції, Німеччини, Китаю, Гонконгу, Сінгапуру, Нової Зеландії, Японії, Пуерто-Ріко. Тепер покупці зможуть реалізувати замовлення, оформлені з 12 вересня.

І знову черги

Програма Apple, спрямована на придбання iPhone із бронювання, не усунула появу черг у перший день продажів. Зараз модель iPhone 6s на 16 ГБ кольору "космічний сірий" на замовлення коштує 199,99 доларів, великий iPhone 6s Plus коштуватиме 299,99 доларів. Апарат колірного варіанта "рожеве золото" коштує трохи дорожче.

Аналізуючи статистику попередніх замовлень, фахівці пророкують iPhone 6s і iPhone 6s Plus титул пристроїв, що найбільше продаються.

Сірий ринок процвітає

Китайські виробники фальшивих смартфонів вже налагодили реалізацію клонів iPhone, у 30 підроблених магазинах Apple Store, які практично не відрізняються від офіційних. Потрібно сказати, що покупці із задоволенням платять подвоєну ціну за смартфони Apple нового покоління.

Старт продажів iPhone 6S в Україні та Україні

До Росії флагмани надійдуть на "сірий" ринок сьогодні. І продаватимуться вдвічі дорожче, ніж вони коштують у США, а саме, 649, 749 та 849 доларів.

Офіційні продажі у Росії заплановані на жовтень.

Фото щасливих покупців

Після придбання новинки, залишилося тільки замовити чохол з фото для iPhone 6S і почати користуватися найдосконалішим смартфоном. :)