Перейти до основного вмісту

Чи міцний скляний корпус у iPhone XS та XS Max - тести

Apple оголосила про виняткову міцність скляних смартфонів iPhone XS і XS Max. Новий iPhone XS Max вже був випробуваний JerryRigEverything. Крім того, заява Apple була перевірена фахівцями iFixit, які завантажили його в ємність з пивом на глибину 2 метри.

Рекламуючи нові телефони, Apple також заявила про те, що iPhone XS і XS Max - найміцніші смартфони зі всіх скляних. Автори YouTube-каналу SquareTrade вирішили перевірити це твердження.

У ході випробувань SquareTrade з'ясувалося, що новітні iPhone, перебуваючи під водою, продовжують повноцінно працювати. Ймовірно новачки міцніше ніж iPhone X. Тим не менш, при тестуванні міцності, що включає падіння з 1,8 метрової висоти і випробувань на вигин, отримали пошкодження одне або обидва захисні стекла, а в деяких випадках переставав працювати екран.

У підсумку, фахівці оцінили міцність iPhone XS в 86 очок і XS Max і 70 очок. Ці результати означають середню та низьку стійкість корпусу та захисного скла до фізичних впливів. Краще купити чохол для iPhone XS або iPhone XS Max . Так буде спокійніше і веселіше.

Відео з тестами iPhone XS